+36 20 942 7738 mail@2gs.hu
1068 BudapestKirály u. 80.

Rólunk

Cégünket 1995-ben alapí­tottuk, távbeszélő, számítógépes és vagyonvédelmi rendszerek telepítése volt fő profilunk. Ügyfeleink igényeinek megfelelően folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat az adatátvitel, a biztonságtechnika, és a 2000. évtől a tűzvédelem terén.

A tervezési feladatok ellátására bővítettük a mérnöki gárdát, illetve a munkáink során felmerülő egyre jelentősebb karbantartási feladatok ellátására létrehoztuk karbantartó csoportunkat.

A kivitelezés és az üzemeltetés tapasztalataira támaszkodva kiválasztottuk azokat a termékcsaládokat, melyek az egyedi igényeket a legrugalmasabban szolgálják, egyben ár-teljesítmény viszonyban a legtöbbet nyújtják. Munkatársaink szakmai fejlődését célirányosan e rendszerek minél teljesebb megismerésére irányí­tottuk.

Ezen tapasztalatok birtokában jött létre 2001-ben a jelenlegi formájában működő 2GS Rendszertechnika Kft. Ezzel egyidejűleg a kivitelezés mellé fő profilként megjelent szolgáltatásaink terén az önálló tervezés, valamint a kivitelezési és az ellenőrzési folyamatokban a korábbiaknál is jelentősebb szerepet kapott a mérnöki irányí­tás.

Műszaki szakemberek vagyunk, mérnökök és technikusok. Feladatunk elvégzéséhez rendelkezünk a szükséges műszaki ismeretekkel, végzettséggel, hatósági engedélyekkel.

A tűzjelző és a vagyonvédelmi rendszerek telepítéséhez cégünk tűzoltósági regisztrációval és rendőrségi engedéllyel rendelkezik. Kollégáink tűzvédelmi tervezői, telepítői, karbantartói szakvizsga bizonyítvánnyal, illetve vagyonvédelmi rendszer tervezői, telepítői igazolvánnyal rendelkeznek.