+36 20 942 7738 mail@2gs.hu
1068 BudapestKirály u. 80.

Szolgáltatásaink

Beépített automatikus tűzjelző rendszerek

Tűzjelző rendszerek tervezése, teljes körű kivitelezése, javítása, karbantartása Cégünk fő profilja.

A fentieket a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően végezzük, a tervezéstől és a létesítési engedély ügyintézésétől a telepítésen és a hatósági műszaki átadáson keresztül a használatba vételi engedély beszerzéséig.

Elektronikus vagyonvédelmi behatolásjelző (riasztó) rendszerek

Riasztórendszerek tervezésével és kivitelezésével cégünk megalakulása óta foglalkozunk. Ügyfeleink részére a kockázat felmérését és elemzését követően a potenciális veszéllyel arányos védelmet biztosítunk.

Szükség esetén a behatolásjelző rendszert 24 órás figyelőszolgálatra csatlakoztatjuk. Így riasztás esetén a jelzés a figyelőszolgálatot ellátó cég diszpécserközpontjába fut be. A szolgálatot ellátó diszpécser értesíti Ügyfelünket a riasztásról és azonnal indítja a kivonuló szolgálatot, aki a helyszínen az eseménynek megfelelően, szakszerűen intézkedik.

Beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerek

Az adott feladatnak megfelelően kiválasztott hardver elemekből építjük fel a beléptető rendszereket, szükség szerint behatolásjelző rendszerrel integrálva, munkaidő nyilvántartó egységgel kiegészítve, akár forgóvillákat és sorompókat is vezérelve.

A szükséges speciális mechanikai berendezések – úgymint forgóvilla, forgókapu, gyorskapu, sorompó, terelőkorlát, stb. – telepítését és rendszerbe integrálását szintén elvégezzük.

Számítógépes hálózatok

Számítógépes hálózatok kivitelezésére strukturált kábelezési rendszereket alkalmazunk, épületeken belül réz és épületek között optikai kábelekkel. Legfőbb jellemzőjük, hogy valamennyi adatátviteli igényre (Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, 10 Gigabites Ethernet, soros adatátvitel, videó, kábel tv, stb.) lehetőséget biztosítanak.

A számítógépes hálózatok tervezését, kivitelezését kompletten elvégezzük, a kiépített hálózatot hitelesített célműszerrel átvizsgáljuk és minden üzembe helyezett végpontról mérési jegyzőkönyvet adunk át.